De Posthoorn krijgt te weinig

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

OUDERKERK AAN DE AMSTEL - Goed voetballen wordt niet altijd beloond. Dat ondervonden de spelers van De Posthoorn zaterdag in de uitwedstrijd tegen Ouderkerk. Met 4-3 verloren zij de confrontatie die door de Amersfoorters bijna 90 minuten lang gedomineerd was.

Tegen de verhouding in kwam De Posthoorn ook na een minuut of acht met 1-0 achter te staan. Pas tien minuten na rust slaagden de gasten erin de achterstand weg te werken. Simon Wetzel gaf zijn ploeg het goede voorbeeld: 1-1. Een tweede doelpunt voor de bezoekers hing daarna in de lucht maar die treffer kwam er vooralsnog niet. Ouderkerk overleefde een moeilijke periode omdat De Posthoorn vergat te scoren.

De doelpunten voor de gasten kwamen er wel maar pas nadat de thuisclub het verschil op twee treffers had gebracht en Amersfoorter Leroy Baum de rode kaart had gezien. Met een man minder bleek waartoe De Posthoorn in staat is. Wim Schievelt (strafschop) en Jeffrey Kaspers brachten de spanning in het duel terug: 4-3. De resterende tijd was daarna te kort om De Posthoorn nog een verdiend punt te kunnen bezorgen.