Cobu Boys houdt Nita in bedwang

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met het gelijkspel (2-2) tegen Nita, de nummer twee op de ranglijst van de derde klasse C, mocht Cobu Boys zaterdag niet ontevreden zijn. De Amersfoorters hadden zelfs een driepunter aan de ontmoeting op sportpark Zielhorst kunnen overhouden. Zij slaagden er echter niet in een 2-1 voorsprong tot het laatste fluitsignaal vast te houden.

In het eerste half uur van de wedstrijd was weinig te beleven. Daarna raakte een verdediger van Cobu Boys de bal verkeerd waardoor de bezoekers een voorsprong konden nemen: 0-1. Die stand bleef niet lang op het scorebord staan. Nog geen drie minuten na de openingstreffer rondde Tom Kouwenberg een mooie combinatie met zijn ploeggenoot Elwin de Vries goed af: 1-1.

In de tweede helf bleef het spelbeeld ongewijzigd. Cobu Boys trok zich opnieuw wat terug. Niettemin zag de thuisclub kans op voorsprong te komen. Na een vloeiende aanval schoot Andrew Dillissen raak: 2-1.

De winst was in zicht voor Cobu Boys. De ploeg had zich echter vergist in de kracht van de bezoekers die met vrije trappen vaak voor veel gevaar zorgen. Een daarvan was in de slotfase succesvol: 2-2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie