Pearl Jozefzoon geeft optreden op herfstfeest Guido de Brès

9 november 2011 om 00:00 Nieuws

SCHOTHORST - Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice of Holland, gaf vrijdag 4 november een optreden op het Herfstfeest voor de derde klassen Havo en Vwo van Scholengemeenschap Guido de Brès in Amersfoort. Pearl werd in 2011 tweede bij het populaire tv-programma The Voice of Holland.

Thema van het herfstfeest was 'Proud to be fout'. Voor Pearl betekent dit dat je durft om anders te zijn. 'Wees trots op wie je bent, ook als je anders bent dan de rest'.

Het was voor Pearl geen droom om beroemd te worden. Ze wilde graag zangeres worden en mensen laten genieten van muziek. Het beroemd zijn hoort daar bij. Ze ervaart dat niet als vervelend. ,,Het is fijn als ik voor iemand een lichtpuntje kan zijn op zijn of haar dag."

Pearl is christen en betrekt God bij alles wat ze in haar leven doet. Met haar muziek wil ze dan ook graag een positieve boodschap uitdragen. Dat hoeven niet per se christelijke nummers te zijn.

Tijdens het herfstfeest bracht Pearl een mix van top-40 nummers en nummers met een positieve boodschap ten gehore. Ze sloot af met het nummer 'Firework' van Katy Perry, dat ze ook op de EO-jongerendag ten gehore bracht. Volgens Pearl past dit nummer uitstekend bij het thema Proud to be fout: straal, ook als je anders dan anderen bent.

Pearl nam de tijd voor haar fans. Voorafgaand aan haar optreden hadden vier leerlingen een meet&greet met haar. En na afloop van haar optreden nam Pearl ruim de tijd om handtekeningen uit te delen en om met leerlingen op de foto te gaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie