CJVV mag met winst niet klagen

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

UTRECHT - Met de driepunter die CJVV zaterdag in de uitwedstrijd tegen Hercules in de wacht sleepte, mocht de ploeg niet klagen. Het houtwerk was de Amersfoorters goed gezind. De Utrechters zagen de bal in de eerste helft een keer op de lat en eenmaal op de paal belanden. CJVV'er Jeroen van 't End raakte ook de paal maar hij zag het leer daarna wel de goede kant op gaan.

De laag geklasseerde thuisclub gaf CJVV de winst niet cadeau. Vooral in de eerste 45 minuten was Hercules gevaarlijk. Halverwege de eerste helft namen de Utrechters ook de leiding: 1-0.

De tweede helft was een ander verhaal. Al snel moest een speler van de thuisclub de kleedkamer opzoeken na een grove overtreding op CJVV'er Tomas van Dijk. Met een man meer schroefden de bezoekers meteen het tempo flink omhoog. Twee doelpunten binnen een minuut of vier waren het gevolg. Van 't End was succesvol met een vrije trap (1-1), waarna Dylan Wienke voor de winnende treffer tekende: 1-2.