VOP-aanvaller Marvin Snijders nekt VRC

5 november 2011 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Derdeklasser VOP heeft zaterdag tegen VRC een schitterende comeback gemaakt. Nadat de ploeg uit Amersfoort, in Veenendaal, na ruim een half uur spelen tegen een 2-0 achterstand aan keek werd er knap met 2-3 gewonnen. Grote man aan de kant van VOP was aanvaller Marvin Snijders, die met zijn snelheid nauwelijks af te stoppen was.

In het eerste half uur was VRC simpelweg de betere en kwam het door een penalty en een vlotlopende aanval terecht op een ruime voorsprong. Nog voor rust wist Marvin Snijders een penalty te benutten, waardoor de tussenstand niet uitzichtloos was.

Na rust herpakte VOP zich knap en kwam het al snel op 2-2, opnieuw was Snijders de gevierde man. Daarna golfde het spel op en neer en was het Snijders die zijn ploeg vijf minuten voor tijd aan de winst hielp door zijn derde van de middag te scoren.