KVVA is de weg kwijt

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

HILVERSUM - Met KVVA gaat het dit seizoen alleen maar bergafwaarts. Zondag kreeg de ploeg van trainer John Tuithof de zoveelste dreun te verwerken. Met cijfers (8-0) die er niet om logen, keerden de Amersfoorters terug van een bezoek aan Victoria.

Voor doelman Demian Dorrestein was er op gegeven moment geen houden meer aan. De talentvolle sluitpost voorkwam met veel reddingen nog een uitslag met dubbele cijfers. In de eerste helft zag de 19-jarige Amersfoorter kans de schade tot één tegendoelpunt te beperken, na rust lukte dat niet meer. Na het tweede doelpunt van de Hilversummer, halverwege de tweede helft, vielen de resterende treffers in de slotfase als rijpe appelen uit de boom.

Het zat Tuithof zondag ook niet mee. Binnen een half uur moest de oefenmeester al twee spelers (Sander Schut en Alwin Spaan) wegens blessures vervangen. Alleen in de tweede helft kreeg KVVA enkele kansen. Karim Aaras en Henk Baum verschenen in kansrijke positie voor het doel van Victoria. De gelijkmaker bleef echter uit. Na de 2-0 was het snel met de tegenstand van de gasten gebeurd.