Ondernemers debatteerden over zakendoen in Amersfoort

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De helft van de ondernemers die afkwamen op de debatavond op 25 oktober in De Observant vindt dat Amersfoort een prima netwerkstad is voor ondernemers. Het heeft een goede verbinding met het achterland, het is prettig om in te wonen en een goede plek om te netwerken. Maar de bereikbaarheid en identiteit van de stad verdienen verbetering.

Afgelopen dinsdagavond troffen ondernemers van de Vereniging Amersfoortse Ondernemers (VAO) en van het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON) elkaar in een debat over zakendoen in Amersfoort. Debatleider Tanja Fraai, in het dagelijks leven radio- en televisiejournalist bij de Wereldomroep, plus de 'Lagerhuis' opstelling zorgden voor een actieve deelname aan het debat.

Er werden drie stellingen ingebracht, waarop voor en tegenstanders konden reageren: ,,Amersfoort, keigoed, maar het is niet de Randstad'', ,,Vrouwen doen acquisitie gemakkelijker dan mannen'' en ,,Het Nieuwe Ondernemen, fantastisch of fiasco?'', over internet ondernemen en tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie