Synchroonzwemsters AZ&PC halen goede resultaten op meerkamp

24 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT/WESTERVOORT - Op zaterdag 22 oktober was er een meerkampwedstrijd synchroonzwemmen in het zwembad te Westervoort (bij Arnhem), waar AZ&PC aan meedeed. Er werd gestreden tegen andere verenigingen, waaronder Aquarijn uit Nieuwegein. De meiden moesten vier figuren zwemmen voor een jury, deze figuren waren afgestemd op het niveau van de zwemsters.

Tevens konden er door de zwemsters van de wedstrijdgroepen diploma's worden behaald en limieten voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap. AZ&PC heeft een heel goed resultaat behaald: Bij de zwemsters van categorie 1 heeft Benthe een tweede plaats gehaald. Bij de categorie Age II (tot 15 jaar) heeft Renske een derde plaats gehaald. Bij de junioren is Elianne derde geworden

Verder hebben vier meiden een diploma gehaald. Age 1 (tot 12 jaar): Naomi; Junioren: Anouk, Emily en Renske (op hun eerste wedstrijd op dit niveau)

De volgende meiden hebben een eerste stap gezet richting Nederlands Kampioenschap: Melanie, Renske, Anouk, Emily, Elianne en Laura.

AZ&PC is heel trots op haar zwemsters. ,,Ook de niet genoemde meiden hebben heel erg goed gezwommen, temeer daar het voor veel meiden van de aanloopgroepen hun eerste wedstrijd was."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie