Voordeelacties bij SARI

24 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - SARI Fair Fashion in Amersfoort besteedt met speciale acties aandacht aan de Fairtrade Week, van 27 oktober t/m 6 november. Naast een kortingsactie organiseert SARI een loterij voor de klanten, bij aankoop krijgt men een lot. Er zijn drie waardebonnen te winnen. Ingevulde loten worden bij SARI bewaard en 7 november worden er drie winnaars getrokken die persoonlijk bericht krijgen.

De Fairtrade Week is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de vijfde maal wordt georganiseerd. Een week lang wil de stichting Max Havelaar, de organisator van de Fairtrade Week, Nederland prikkelen om Fairtrade producten op de boodschappenlijst te zetten.

Als het om kleding gaat is dit heel eenvoudig, want SARI Fair Fashion heeft een collectie gecertificeerde damesmode in huis. Tijdens deze week krijgen klanten bovendien twintig procent korting op een kledingstuk met het Max Havelaar keurmerk. Zaterdag 29 oktober wordt de Eerlijk Winkelen Route Amersfoort gelanceerd. Tijdens de presentatie van deze wandelroute om 11.00 uur bij Special Arts aan de Zonnehof zal er ook kleding van SARI Fair Fashion geshowd worden. Na de lancering kunt u de ,,Eerlijk Winkelen'' route lopen om te zien waar u in Amersfoort Fair Trade producten kunt kopen.

SARI Fair Fashion, Koestraat 27, Amersfoort, 033 2570400, www.sari-fairfashion.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie