Ketelshow bij Van Slooten

26 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

De ketelshow is een waar succesnummer, werd hij eerder één keer per jaar georganiseerd vanaf vorig jaar is er ieder halfjaar een show. De eerste in het najaar, vlak voor het stookseizoen en de tweede ongeveer halverwege de winter. Henk Vos, eigenaar: ,,Een van de redenen van het succes is het feit dat een van ons eerst de wens van klant analyseert en daarna samen met de klant de verschillende merken bezoekt. Zo’n keteltoer is zelfs zo gewild, dat je er eigenlijk beter een afspraak voor kunt maken anders loop je kans dat je lang moet wachten. Wanneer je van te voren even belt, dan zorgen wij dat er iemand van ons klaarstaat.”

AMERSFOORT - Tijdens de halfjaarlijkse ketelshow bij Technisch Bureau Van Slooten op 28 en 29 oktober zijn de grootste ketelmerken aanwezig, zij nemen hun meest innovatieve producten mee. De bezoekers worden niet alleen geadviseerd door de vertegenwoordigers van Remeha, Bosch, Vaillant, Nefit, Atag en Intergas, maar worden vanzelfsprekend ook begeleid door de adviseurs van Van Slooten zelf, op die manier is de onafhankelijkheid gegarandeerd.

Een andere reden voor het succes is de grote diversiteit aan ketels en merken op de show. ,,Nergens anders krijg je de kans om de voors en tegens van zoveel verschillende kwaliteitsmerken te vergelijken en bovendien de ketels tegelijkertijd in het echt te zien. Niet alleen de functionaliteit telt mee, maar het oog wil ook wat. Al moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat het eerste wel de doorslag hoort te geven. Natuurlijk is show ook gewoon een heel groot feest met scherp geprijsde ketels en veel prijzen voor de bezoekers. Dat gaat van een verlengde garantie tot het verloten van een nieuwe ketel.”

Innovatie is eigenlijk heel gewoon in de deze branche. Vos: ,,Ketels en radiatoren worden ieder jaar slimmer en vooral energiezuiniger. We installeren steeds vaker zonneboilers bijvoorbeeld de Aurostep Plus. Maar er zijn meer innovaties, zoals de thermostaatkranen die je draadloos allemaal afzonderlijk aan en uit kunt schakelen van Danfoss. Alles is natuurlijk te zien op de show.”

Ook het onderhoud van ketels en het schoonmaken van mechanische ventilatie is in goede handen bij Van Slooten. Vos: ,,Onderhoud is belangrijk niet alleen omdat het storingen voorkomt, maar zeker ook omdat het de levensduur van de ketel aanzienlijk verlengt en ervoor zorgt dat de ketel net zo energiezuinig blijft als bij aanschaf. Waarom het schoonmaken van ventilatie een goede zaak is, hoef ik na de perikelen in Vathorst aan niemand meer uit te leggen.”

Technisch Bureau Van Slooten

Hogeweg 77

Amersfoort

3816 BM Amersfoort

033-472 00 33

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie