Scholings- en Banenmarkt op 3 november in De Flint

19 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Op donderdag 3 november organiseert het Werkplein Amersfoort de Scholings- en Banenmarkt in De Flint.

Tussen 14.00 - 21.00 uur presenteren ca. 40 standhouder hun banen en opleidingen. De markt is interessant voor iedereen die op zoek is naar werk, ander werk of een opleiding.

De opzet en indeling van de Scholings- en Banenmarkt is anders dan anders: Zo is er in de Stadshal een Zorgplein, daar staan zo'n vijftien standhouders uit de sector Zorg met vacatures en/of opleidingen. Een groot aantal zorginstellingen is op zoek naar nieuwe medewerkers en leerlingen. De gevraagde vooropleidingen variëren van ongeschoold tot en met hbo. Op het podium vindt een ,,speedmeet'' plaats. Als voorloper op de week van de chronisch zieken ( 5 - 12 november) is er in de Stadshal een RIBplein. Verder zijn in de Stadshal diverse werkgevers met administratieve-, secretariële- , technische- en commerciële functies in de aanbieding en opleidingsinstituren zoals de ROC's en Werkartaal.

Bij de ingang staat de Carrièrebus, een initiatief van twee ondernemers met ruime ervaring in de werving- en selectiebranche en op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie. De Carrièrebus vertegenwoordigt zo'n 25 werkgevers en universiteiten op evenementen zoals de Scholings- en Banenmarkt en richt zich met name op werkzoekenden met een HBO of WO achtergrond.

In de Stadsstraat van de Flint, direct na binnenkost, staat onder meer de stand van het UWV Werkplein. Verder is er een Jongerenplein. De werkcoaches van het jongerenteam staan klaar met vacatures, info en advies. In de VIP-ruimte vindt tussen 14.00 - 16.00 uur een informele bijeenkomst plaats met werkgevers, reintegratiebureaus, arbeidsdeskundigen en werkcoaches.

Meer informatie op www.scholingsenbanenmarkt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie