Steen

19 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Nu steeds meer mensen besluiten niet te gaan verhuizen maar er voor kiezen hun bestaande woning te verfraaien, komt naast het interieur, ook de tuin in beeld. Een veranda is een mooie manier om én je woonkamer te vergroten én langer van je tuin te kunnen genieten.”

AMERSFOORT - Sierbestratingspecialist D’Ouwe Steen biedt sinds enige tijd naast sierbestrating, tuinverlichting, blokhutten en tuinhuizen en waterpartijen ook veranda’s aan van het merk Design Veranda. Jeroen Groenendijk: ,,Het toevoegen van veranda’s is een logische volgende stap in de one-stop-shop voor de tuin die onze onderneming graag wil zijn. Zo breiden we ons assortiment stapje voor stapje uit, waarbij we heel goed luisteren naar de wens van onze klanten.”

Design Veranda’s, de naam zegt het eigenlijk al, zijn moderne aluminium veranda’s. ,,Voor de veranda wordt hoogwaardig gecoat aluminium gebruikt”, vertelt Groenendijk. ,,Het aluminium wordt op een milieuvriendelijke manier uit erts gewonnen en vervolgens gecoat met een lak die aan alle milieunormen voldoet. Wanneer je zoekt naar een duurzame geproduceerde veranda, dan is dit merk een prima keus.” Volgens Groenendijk is er voor nagenoeg iedere woning een veranda. ,,Bijna elk huis kan verrijkt worden met een veranda, ook een tussenwoning. Iedere Design Veranda is namelijk uniek en kan speciaal aangepast worden aan de eisen die de woning stelt. Daarom komen we natuurlijk vrijblijvend bij de klanten langs om de situatie ter plekke te bekijken. Iedereen die een veranda wil aanschaffen, krijgt een advies op maat. Voor die mensen eerst wel eens willen zien, hoe zo’n Design Veranda er uit ziet, staan er twee showmodellen op ons terrein. Verder kunnen we een groot aantal voorbeelden uit fotoboeken laten zien.”

Op steengebied gebeurt er bij D’Ouwe Steen natuurlijk ook nog genoeg. Groenendijk: ,,Alhoewel de branche de consument graag aan de bruintinten wil hebben, kiest de tuinbezitter zelf nog steeds liever voor grijs en antraciettinten in de sierbestrating. Wat wel steeds meer in opkomst is, zijn de grindschutting en de steenkorf. Bij een grindschutting zijn de schuttingdelen afgevuld met grint of split. Dat is er in allerlei kleuren en maten. De grintschutting heeft een mooie natuurlijke uitstraling en geeft toch een strak effect. De schutting past daardoor prima bij de moderne tuin. De steenkorf is een schutting maar dan gevuld met een grovere steensoort zoals keien of rotsen. Een prima erfafscheiding of als speels element in de tuin, bijvoorbeeld om diepte te creëren.”

D’Ouwe Steen BV

De Zonnecel 1

3815 KN Amersfoort

033 - 456 58 35

www.ouwesteen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie