CJVV geklopt

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

IJSSELSTEIN - Slecht speelde CJVV zaterdag niet tegen IJFC, een van de topploegen in de tweede klasse B. Maar een nederlaag konden de Amersfoorters niet voorkomen. Met 2-0 trokken de bezoekers aan het kortste eind.

Veel krachtsverschil tussen beide teams kon niet worden genoteerd. De kansen waren ook schaars in de eerste 45 minuten. Rob Hosman had in de eerste helft wel een strafschop verdiend maar de CJVV'er kreeg die niet. Op slag van rust moesten de gasten de eerste domper verwerken. Onnodig balverlies in de CJVV gelederen bood IJFC de gelegenheid de score te openen: 1-0.

Ook in de tweede helft waren beide partijen goed aan elkaar gewaagd. In de voorste linie kon CJVV echter geen potten breken. IJFC was productiever en bepaalde in de slotfase de eindstand op 2-0.