Cobu Boys verrast met zege

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

WEESP - Cobu Boys heeft zaterdag vriend en vijand verrast met een knappe overwinning op FC Weesp. De Amersfoorters waren in Weesp goed op dreef, getuige de eindstand van 1-5.

De verdiende winst stond al na de eerste helft vast. Damian Dekkers (0-1), Vincent Hielckert (0-2) en Bobby Flohr (0-3) zorgden voor een rustgevende voorsprong na 45 minuten.

In de tweede helft kwam de winst van de gasten niet in gevaar. De afwerking van de Cobu Boys aanvallen was dit keer niet het zorgenkindje van trainer Imam Evre. Hij zag met genoegen dat zijn ploeg in de laatste twintig minuten nog twee keer doel trof. Op aangeven van Tom Kouwenberg kon Elwin de Vries twee keer de doelman van FC Weesp passeren. Pas in blessuretijd wist de thuisclub de eer te redden: 1-5.

Door de winst is Cobu Boys geen hekkensluiter in de derde klasse C meer. Die weinig benijdenswaardige positie wordt nu door Sterrenwijk ingenomen.