VOP moet punten inleveren

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser VOP miste zaterdag teveel spelers om het JSV Nieuwegein goed lastig te maken. De nederlaag (0-2) was dan ook niet zo verrassend.

De afwezigheid van het viertal Terence Vliet (vakantie), Marvin Snijders (geschorst), Mustapha Nantalboglu (blessure) en Sander Christiaanse (blessure) brak VOP duidelijk op. Vooral in de tweede helft toen de bezoekers inmiddels een 0-1 voorsprong hadden genomen, kon de thuisclub geen potten breken.

De beste kans in de eerste helft was voor Ricky Schopping. De oud speler van APWC zag echter geen kans de Nieuwegeinse doelman te passeren. Aan de andere kant van het veld werd wel gescoord. VOP doelman Dennis Spoel bleef het antwoord op een schot van een tegenstander schuldig: 0-1.

Nummer twee kon een kwartier voor het einde van de wedstrijd worden genoteerd. Spoel gleed ongelukkig weg en nam in zijn val een speler van JSV mee. Een strafschop plus een rode kaart voor de doelman waren het gevolg: 0-2.