Remise Hooglanderveen

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Hooglanderveen heeft zondag de kans laten liggen om Victoria op de ranglijst van de vierde klasse F te passeren. Het duel tegen de Hilversummers leverde geen winnaar op. Na 90 minuten vermeldde het scorebord op het Willem Tomassen sportpark een eindstand van 0-0.

In de eerste helft dicteerden de Hooglanderveners het spel en moest Victoria zich tot verdedigen beperken. Grote kansen konden echter niet voor de thuisclub worden genoteerd.

De tweede helft was een ander verhaal. De bezoekers namen geen genoegen met een gelijkspel en zochten ook regelmatig de aanval op. Het niveau van de ontmoeting werd er echter niet beter op. Beide partijen waren ook niet in staat om aanvallend een vuist te maken. Scoringsmogelijkheden kwamen niet meer voor waardoor de confrontatie eindigde zoals het duel was begonnen: 0-0.