HVC heeft geen geluk

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met wat meer geluk was HVC zondag met een beter resultaat naar huis teruggekeerd dan de 2-1 die na het duel tegen AS'80 op het scorebord stond. Vooral Geoff de Lange was ongelukkig in de afwerking van de kansen. De spits zag een inzet op de paal belanden en een kopbal van de doellijn gehaald worden.

Door veel afwezigen moest trainer Bert Trappel improviseren om een representatief elftal op de been te kunnen brengen. De oefenmeester had zelfs een beroep op routinier Karel Foulon moeten doen. De verdediger, normaal acterend in het zaterdagteam van HVC, verscheen na rust ook in het veld en nam de Amersfoortse ploeg op sleeptouw.

Mede door het ontbreken van de spitsen Safa Agyazi (geschorst) en Reduan Jabli (gepasseerd) kon HVC in de eerste helft geen potten breken. De 2-0 achterstand was dan ook niet zo verwonderlijk.

In de tweede helft herpakten de HVC'ers zich, tot groot genoegen van Trappel. In de 58e minuut verkleinde Jeroen de Smalen de achterstand: 2-1. Verder kwamen de gasten echter niet.