CJVV haalt fors uit

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Tweedeklasser CJVV heeft zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Loosdrecht laten zien dit seizoen beslist geen ondergeschikte rol te willen spelen. Met 7-2 bleven de Amersfoorters de bezoekers duidelijk de baas.

Bijna de gehele wedstrijd speelde CJVV wel met een man meer omdat een speler van Loosdrecht na een minuut of twintig CJVV'er Pim de Jong letterlijk de wedstrijd uitschopte. De middenvelder werd vol op z'n enkel geraakt en kon niet meer verder spelen. Op dat moment was er nog niet gescoord.

Het eerste doelpunt bleef echter niet lang uit. Jeroen van 't End liet zijn machtige voeten in de eerste 45 minuten weer eens flink spreken. Twee keer, waarvan eenmaal uit een vrije trap, haalde de CJVV'er vernietigend uit. Tussendoor had ook Loosdrecht gescoord. Vlak voor rust breidde Dylan Wienke de voorsprong uit: 3-1.

In de tweede helft was CJVV heer en meester, zeker nadat de gasten de eerste scoringsmogelijkheid hadden gemist. Wilfred Rietveld (2), Tomas van Dijk en Wienke vonden het net van de bezoekers die ook nog een keer doel troffen: 7-2.