Het 'Wheel' vier keer 24 uur draaiende gehouden

12 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Onlangs hebben deelnemers van ROC ASA Security Academy, opleiding Veiligheid en Vakmanschap, 24 uur lang het Wheel of Energy draaiende gehouden voor het goede doel. In totaal hielden 400 deelnemers van zes ROC's het rad vier dagen en nachten non-stop in beweging. Samen met Topsport judoka Elisabeth Willeboordse en de Kolonel Cees Vooijs is er maar liefst € 16.000,- overhandigd aan Richard Bottram, initiatiefnemer van de Wheel of Energy365 organisatie. Een geweldig bedrag. Na 96 uur, met zes scholen, 24 uur door met ruim 400 leerlingen gelopen en gefietst te hebben is het doel bereikt!

De deelnemers van ROC ASA hebben maar liefst € 3.500,- van de € 16.000,- ingezameld, een substantiële bijdrage. De deelnemers hebben vorig schooljaar reeds € 2.500,- opgehaald voor het Wheel of Energy. Het goede doel ondersteunt mensen die moeten leven met de ziekte kanker. Het 'Wheel' is gestationeerd op Schiphol Plaza. Het immens grote rad, zoals het 'Wheel' omschreven kan worden, blijft in beweging door met maximaal 3 mensen tegelijk hard te lopen.

Wheel of Energy365 is een actie van Stichting Marathon365. Initiatiefnemer en marathonloper is Richard Bottram. Wheel of Energy365 wil bijdragen aan een wereld waarin de ziekte kanker niet langer levensbedreigend is. Bovendien vragen zij donaties voor psychosociale ondersteuning zodat de kwaliteit van leven met kanker vergroot kan worden.

De missie van Wheel of Energy365 is hoop uitdragen voor een beter leven met kanker. Hoop is het belangrijkste kapitaal van onze samenleving. Daarnaast wil Wheel of Energy365 handtekeningen ophalen voor de Wereld Kanker Petitie zodat er meer internationale, politieke aandacht voor deze ziekte komt. Dit moet leiden tot internationale welzijnsverbetering voor mensen die geraakt zijn door kanker. Naast medische behandelingen zorgt psychosociale ondersteuning voor een verhoging van de levenskwaliteit: een beter leven met kanker. Meer informatie: http://www.wheelofenergy.org

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie