Toeters & Bellen presenteert: kinderconcert 'Poggibonzi!'

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - Wat is dat voor een gekke machine…en wat komt daar allemaal uit? Een saxofoon? Een contrabas? Een….? In theatraal en flitsend kinderconcert ‘Poggibonzi’ maken kinderen kennis met klassieke, moderne en jazz muziek. Toeters en Bellen is met dit concert te gast bij Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20/21 in Amersfoort.

Op zondag 30 oktober organiseert Toeters & Bellen twee kinderconcerten in Zandfoort aan de Eem . De voorstellingen worden uitgevoerd Zus&ZoOfZo. Dit talentvolle saxofoontrio bestaat uit de zussen Annet en Ilse van de Hesseweg en Corina Zwaan.

Kinderconcert ‘Poggibonzi’ wordt op 30 oktober twee keer uitgevoerd: om 15.00 en om 16.00 uur. De entree is € 2,- voor kinderen en € 5,- voor volwassenen. Reserveren kan via de website www.toeters-bellen.nl . Start van de kaartverkoop aan de zaal is op 30 oktober vanaf 14.00 uur.

Toeters & Bellen is een initiatief van drie Amersfoortse vrijwilligers. Zij willen door het organiseren van kleinschalige concerten kinderen en hun ouders op een luchtige manier laten kennismaken met de magie van klassieke en andere akoestische muziek. Hoewel het concert zich in eerste instantie richt op kinderen en hun ouders uit heel Amersfoort, zijn ook andere geïnteresseerden welkom om de voorstelling bij te wonen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie