Onbeperkt sprinkhanen eten in DierenPark Amersfoort

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

BERGKWARTIER - Sprinkhanen; een typisch Afrikaanse snack boordevol proteïnen. Nieuwsgierige liefhebbers kunnen deze insecten komen proeven op 21 en 22 oktober tijdens de African Nights in DierenPark Amersfoort. De Afrikaanse sfeer is tijdens deze avondopenstellingen van 16 tot 21 uur overal te ervaren. De Savanne wordt zelfs voor het eerst opengesteld voor publiek, waar een groots kampvuur is met ritmische live muziek.

Tijdens de avondopenstelling kunnen gasten tussen vanaf 16.00 uur voor een speciaal entreetarief Afrikaanse avonturen beleven in DierenPark Amersfoort. Het welkom en ontvangst is al geheel in stijl. De Afrikaanse dieren zoals de chimpansees en de leeuwen worden uiteraard extra onder de aandacht gebracht. Tijdens een speciale Koele Knuffelsessie zijn er diverse insecten van dichtbij te bewonderen en als gasten durven: de insecten mogen eventueel aangeraakt worden.

De Savanne is het leefgebied waar normaal onder andere de giraffen en zebra's te zien zijn, maar tijdens deze avonden is dit gebied speciaal open en te betreden door gasten. Op de achtergrond staan de watoessie runderen hun maaltijd te herkauwen. Het kampvuur biedt gezelligheid en het echte Afrikaanse nachtgevoel. Muzikale klanken van een live optreden zijn hierbij onmisbaar. Ook worden er spannende verhalen verteld terwijl er broodjes gebakken worden bij het vuur. Na een groots slotoptreden om 20.15 uur kunnen de kinderen mee met een gemaskerde fakkeltocht door een donker DierenPark.

Na 16.00 uur geldt een gereduceerd tarief voor de African Nights: € 12,50 per persoon. Ook bestaat er een speciaal Smulticket van € 19,95. Hiervoor krijgen gasten entree na 16 uur en een smakelijke Afrikaanse stoofpot maaltijd: Potjiekos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie