Happy 90's met Dune en Critical Mass

7 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

Dune is een legende in happy hardcore land. De Duitse muziekgroep is opgericht door DJ Oliver Froning en der heren Jens Oettrich en Bernd Burhoff. Dune had in de jaren 90 grote hits in Nederland en Duitsland waaronder ,,Hardcore Vibes'', ,,Can't Stop Raving'' en ,,Rainbow To The Stars''. Een waardige Happy 90's act waar keihard op gehakt gaat worden.

AMERSFOORT - Happy 90's brengt de vrolijke jaren 90 weer even terug in De Kelder. Met optredens van happy hardcore helden Dune en Critical Mass + resident DJ's Commu & Paul Niezen met 90's dance classics en allround 90's hits!

Critical Mass

De Nederlandse happy hardcore groep Critical Mass scoorde in de periode 1994 tot 1999 enkele hits in de Nederlandse Top 40. Midden in de hardcore-hype hebben ze de hit ,,Dancing Together''. Ludmilla Odijk (zangeres) en MC Energy zijn in die tijd het gezicht van Critical Mass. In 1996 zijn ,,Burnin' Love, Believe In The Future'' en ,,Happy Generation'' Top 40 hits. In ditzelfde jaar wordt Critical Mass samengevoegd met jaren 90 groep 2 Unlimited.

Aan het begin van de avond zullen de resident DJ's Commu & Paul Niezen allround 90s hits draaien en 90s dance classics! Dress to impress…

u Happy 90's

Zaterdag 15 oktober

De Kelder, Amersfoort

Zaal open: 22:00

Voorverkoop: € 10,-

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.podiumdekelder.nl en de Primera winkels.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie