Oud-topvolleyballer Bas van de Goor over diabetes en sport

7 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het Meander Medisch Centrum organiseert op donderdagavond 27 oktober de informatieavond 'Diabetes en Sport'. De avond is bedoeld voor diabetespatiënten en zorgverleners, maar ook overige belangstellenden zijn welkom.

Tijdens de informatieavond spreken oud-topvolleyballer Bas van de Goor en de bekende sportarts Leo Heere over het belang van sport en beweging voor diabetespatiënten. Van de Goor kreeg in 2003 diabetes. Met zijn stichting, de Bas van de Goor Foundation, wil hij de boodschap uitdragen dat de kwaliteit van leven van diabetespatiënten verhoogd kan worden door middel van sport. Ook diabetespatiënt Wim Noordhoff, marathonloper, komt aan het woord. Mevrouw Oldenburg, internist van Meander Medisch Centrum, leidt de informatieavond in.

De informatieavond 'Diabetes en Sport' vindt plaats op donderdag 27 oktober van 19.30 (inloop vanaf 19 uur) tot 21.30 uur op locatie Baarn van Meander Medisch Centrum, Molenweg 2 te Baarn. Wilt u aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar diabetes@meandermc.nl. De toegang is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie