Nieuwbouw huurwoningen in Kruiskamp

5 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Alliantie start de komende weken met de bouw van appartementencomplex Lemaire. Op het terrein aan de Van Randwijcklaan/Lemairestraat in Amersfoort wordt de komende anderhalf jaar hard gewerkt aan de bouw van 58 huurappartementen, 66 parkeerplaatsen en 1250 m2 commerciële ruimte. De oplevering is gepland in het eerste kwartaal van 2013.

Na het bouwrijp maken van het terrein, plaatst aannemer Dura Vermeer Bouw Hengelo de bouwketen. Naar verwachting worden in de periode van 17 tot en met 28 oktober damwanden ingetrild voor de parkeergarage. Dit kan geluidshinder geven. Daarna wordt de kelder uitgegraven en wordt bronbemaling geplaatst. Vanaf 7 november start het schroeven van ruim 300 heipalen.

De Lemairestraat is tijdens de bouw afgesloten voor verkeer. Dit geldt ook voor de Roggeveenstraat. Autobezitters uit de Roggeveenstraat hebben van de Alliantie een parkeerontheffing ontvangen voor de bouwperiode. De winkels en parkeerplaats aan het Neptunusplein blijven gedurende de bouwperiode altijd goed bereikbaar. Vanaf de Van Randwijcklaan wordt een tijdelijke inrit naar de parkeerplaats aangelegd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie