Cruise-informatieavond

3 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Dock C CruisePartners, de cruisespecialist van Amersfoort en omstreken, organiseert op donderdagavond 13 oktober een cruise-informatieavond in het Ampt van Nijkerk. Tijdens deze avond beleeft men een echte 'cruise-ervaring' aan boord van de Holland America Line, er is veel informatie en uiteraard tijd voor vragen aan de cruisespecialisten van Dock C.

De afgelopen jaren hebben de boekingen voor cruisevakanties een enorme vlucht genomen. De cruise is populairder dan ooit. Toch bestaat er nog veel onwetendheid en leven er tal van vooroordelen. 'Onder het motto ,,Heeft u wel eens aan een cruise gedacht?'' wordt benadrukt, dat een cruise zeer veelzijdig is en in principe geschikt voor elke vakantieganger. Een cruise bevat alle basis-onderdelen van een vakantie, namelijk vervoer, verblijf en vermaak in diverse vormen. De meerwaarde van een cruise is vooral kwaliteit en service.

Alle nieuwe cruises voor 2012 (zomer èn winter) zijn boekbaar en de brochures zijn verkrijgbaar. Ver weg maar zeker ook dichtbij! Zo heeft de Holland America Line in 2012 maar liefst 24 cruises die beginnen en eindigen in Nederland. Deze populaire routes, zoals naar de Noordkaap en de Middellandse Zee zijn dan ook snel volgeboekt. Voor de Nederlandse passagiers is het raadzaam om tijdig de favoriete cruise te kiezen en te reserveren. De cruisemarkt in Nederland groeit op dit moment enorm. Net als bij hotelvakanties zijn er cruiseschepen in allerlei soorten en maten. Ook in de duur en bestemming van de cruises is veel keuze.

De cruise-informatieavond van Dock C CruisePartners begint op 13 oktober om 19.30 uur. Ontvangst met thee of koffie vanaf 19.00 uur. Aanmelden via info@dockc.nl of het gratis telefoonnummer 0800-7654321.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie