Afbeelding
BDU

Jongen mishandelt fietser

3 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

KATTENBROEK - Een nog onbekende jongen heeft zaterdagavond een 19-jarige fietser uit Amersfoort zwaar mishandeld.

Rond 23.00 uur fietsten een 48-jarige man uit Amersfoort, zijn vrouw, dochter en zoon van 19 jaar over Het Masker. Daar zagen zij meerdere fietsen geparkeerd op het fietspad staan, waarbij een groep jongeren stond. Zij fietsten er langs, maar daarbij viel één van de fietsen om. Er ontstond een woordenwisseling tussen de jongeren en vader en zoon. Eén van de jongeren viel vervolgens de 19-jarige zoon aan, waarbij het slachtoffer op de grond viel en ook nog werd geschopt. Vervolgens ging de groep jongeren ervandoor.

De jongen werd met een mogelijke schouderbreuk per ambulance naar een ziekenhuishuis in Amersfoort gebracht. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in, maar zij troffen de verdachte niet meer aan.

Signalement

De verdachte die de jongen zou hebben geschopt is ongeveer 17 jaar, heeft kort opgeschoren kroeshaar, een donkere huidskleur en een slank postuur. Hij droeg tijdens het incident een zwart met rode bodywarmer met daaronder een shirt met korte mouwen. De jongen zou zijn weggerend in de richting van de Laan der Hoven. De politie roept getuigen op om zich te melden. Hiervoor kan contact worden opgenomen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie