Salon B in Amersfoort knipt 's nachts door voor Stichting Hair Heroes

3 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op zaterdag 8 oktober zijn de topkappers van de award-winnende kapperszaak Salon B te vinden bij Café Curtis op de Hof, van 21.00 tot 03.00 uur, om geld in te zamelen voor het goede doel.

Wie een nieuwe copup wil kan voor een donatie van 20 euro ter plekken laten knippen en en passent een gratis drankje drinken. Voor een donatie van 5 euro krijgt men een uitgebreid coupe-, kleur- en stylingadvies van deze experts. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Hair Heroes.

Dagelijks worden duizenden minderjarige meisjes misbruikt in bordelen in Zuidoost-Azië. Stichting Hair Heroes verenigt de Nederlandse kappersbranche om deze meisjes te bevrijden en hen een betere toekomst te geven. Kapper Matthew Jansen van Salon B vertelt: ,,Als deelnemende salon van de Nationale Salonactie 2011, steunen wij Stichting Hair Heroes met hart en ziel. Ik heb zelf vorige jaar één van de door Hair Heroes medegefinancierde projecten in India bezocht en het was een indrukkwekkende ervaring. De meisjes daar hebben onze steun hard nodig.''

Salon B, Kortegracht 9, 3811 KG, Amersfoort. Tel: 033-4617720.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie