Ouderen samen naar het theater en naar concerten

30 september 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Stichting Vier het Leven is sinds kort actief in Amersfoort. Onder het motto 'samen uit, samen genieten' organiseert Vier het Leven theater- en concertbezoeken voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. Met dit initiatief kunnen oudere inwoners van Amersfoort meegenieten van diverse voorstellingen en concerten in theater De Flint en vanaf december ook in de Kamers.

In samenwerking met deze theaters is er een afwisselend programma-aanbod van toneel, muziek, opera, ballet en concerten. Ouderen maken hieruit hun keuze en melden zich aan. Vier het Leven zorgt voor de entreekaarten, consumpties, het vervoer en prettig gezelschap.

Het overzicht met de geselecteerde voorstellingen in Amersfoort is te vinden op: www.4hetleven.nl. Vier het Leven kan het programma ook per post sturen. Mensen die het programma willen aanvragen of kaarten willen reserveren, kunnen op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035-5245156 of een mail sturen aan info@4hetleven.nl.

Stichting Vier het Leven startte vijf jaar geleden met haar activiteiten in de regio Gooi en Eemland en breidt zich snel verder uit. Inmiddels is de stichting ook actief in Amstelveen, Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek, Waterland, Haarlem, Beverwijk, Zwolle, Vechtdal, Arnhem, Ede, Wageningen, Gouda, Capelle a.d Ijssel, Alphen a.d Rijn en Rotterdam. In het theaterseizoen 2010-2011 verzorgde Vier het Leven uitjes voor in totaal ruim 5000 senioren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie