Cobu Boys kan niet stunten

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Cobu Boys had als hekkensluiter in de derde klasse C zaterdag tegen koploper De Meern graag voor een verrassing willen zorgen. De Amersfoorters waren ook goed op weg. Na 45 minuten was de stand nog 0-0 en waren de beste kansen voor Cobu Boys geweest. De thuisploeg moest zich echter na rust gewonnen geven: 0-3.

Het nog ongeslagen De Meern maakte op sportpark Zielhorst geen beste indruk. ,,Ik ben heel erg teleurgesteld in het spel van De Meern, " zei Imam Evre, trainer van de verliezende partij. ,,In de eerste helft hebben wij ze helemaal weggespeeld." Cobu Boys verzuimde echter twee grote kansen te benutten en daarvoor kregen zij later de rekening gepresenteerd.

Tien minuten na de pauze openden de gasten de score en profiteerden zij van het slappe begin van de thuisclub. Lange tijd bleef die 0-1 op het scorebord staan. Cobu Boys kreeg nog wel een paar scoringsmogelijkheden. Die hadden echter geen gevolgen voor de stand die in de slotfase wel een wijziging onderging. Met uitvallen was De Meern twee keer succesvol: 0-3.