De Posthoorn mag niet klagen

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

SOESTERBERG - De Posthoorn is zaterdag aan een nederlaag ontsnapt. Tot de slotfase van de streekderby tegen 't Vliegdorp stonden de Amersfoorters nog met 2-0 achter en leek de vierde nederlaag dit seizoen voor de bezoekers onafwendbaar. Maickey Smeele (79e minuut) en Jeffrey Kaspers (blessuretijd) bezorgden hun ploeg toch nog een punt: 2-2.

Zonder de geblesseerde Jeffrey Eugenia die pas na de winterstop weer voor trainer Rob Snijders beschikbaar is, begon De Posthoorn niet goed aan de wedstrijd in Soesterberg. Na een half uur keken de gasten tegen een 1-0 achterstand aan. Het antwoord van De Posthoorn bleef in de eerste 45 minuten achterwege.

In de tweede helft hing de gelijkmaker van de bezoekers lange tijd in de lucht. De Posthoorn scoorde ook, alleen in eigen doel. Jochem van Koot raakte de bal helemaal verkeerd: 2-0. Sneu voor de Amersfoorter die zo graag scoort maar dan wel in het doel van zijn tegenstanders. Doelpunten kwamen er nog wel en precies op tijd, dankzij twee ploeggenoten van Van Koot: 2-2.