HVC snel kansloos

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

ZEIST - Na een half uur was HVC zondag al kansloos in het duel met koploper Zeist. Drie doelpunten voor de thuisclub en een rode kaart voor HVC'er Aziz Tighouani waren voor de bezoekers teveel van het goede. Uiteindelijk werd een stand van 7-1 bereikt.

De start van de Amersfoorters was veelbelovend. Al na vijf minuten stond de lat een doelpunt van Hakan Dogan in de weg. Pech dus voor de bezoekers die twintig minuten later wel tegen een 2-0 achterstand aankeken. In de 29e minuut mocht Zeist een strafschop nemen na een dubieuze overtreding van Tighouani die gelijk kon vertrekken: 3-0. Nog voor rust liet Zeist de vierde treffer aantekenen: 4-0.

Na de 5-0 in de tweede helft zorgde Safa Agyazi voor een pleister op de wonde. De HVC aanvaller verraste de doelman van Zeist met een fraaie lobbal: 5-1. Daarna bracht Zeist het verschil weer op twee doelpunten: 7-1. In de tweede helft liet HVC trainer Bert Trappel de 17-jarige A junior Martin Kesteloo zijn debuut in de hoofdmacht van de vierdeklasser maken. De invaller speelde niet onverdienstelijk.