Quick geen koploper meer

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick heeft zondag de koppositie moeten inleveren. De Amersfoorters kwamen thuis tegen Wasmeer niet verder dan een gelijkspel (1-1). OSM profiteerde daarvan en nam door een overwinning op Nederhorst de leiding over van het overigens nog steeds ongeslagen Quick.

In de eerste helft was Quick duidelijk de bovenliggende partij. De thuisploeg kreeg ook voldoende kansen maar gescoord werd er nog niet.

De toeschouwers zagen na rust een heel andere wedstrijd. De bezoekers deden meer van zich spreken. Het eerste doelpunt werd echter niet door Wasmeer gescoord. Na een minuut of 25 zorgde invaller Lavin Sharif op prachtige wijze voor een onverwachte voorsprong: 1-0. Met nog weinig minuten op de klokken, leek Quick op de winst af te gaan. Maar niets was minder waar.

De Dorrestein-bewoners lieten zich terugdringen, wat gevaarlijke situaties in het strafschopgebied opleverde. In de slotfase ontstond uit een vrije trap de gelijkmaker (1-1) en daarna mocht Quick nog blij zijn dat de Hilversummers niet meer scoorden. Doelman Wesley van Beekhoven hield met twee uitstekende reddingen het punt voor Quick vast.