Remise voor Amsvorde

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

BLARICUM - Ontevreden keerde Amsvorde zondag terug van een bezoek aan BVV'31. De Amersfoorters voelden zich ernstig door de scheidsrechter benadeeld. In de tweede helft had de arbiter in eerste instantie een doelpunt van Richard Moore goedgekeurd maar na overleg met de grensrechter van BVV'31 kwam de leidsman op zijn besluit terug. Wegens buitenspel keurde hij de treffer alsnog af. Daardoor bleef de 1-1 op het scorebord staan.

Amsvorde was in de eerste helft niet fel genoeg. Het duel met BVV'31 speelde zich voornamelijk op het middenveld voor waardoor de toeschouwers niet veel kansen te zien kregen. Toch werd er in de eerste 45 minuten door beide partijen gescoord. In de 36e minuut opende de thuisclub de score: 1-0. Zeven minuten later volgde de gelijkmaker. Bas van de Velden stond op de goede plek om een rebound te benutten: 1-1.

Na rust was Amsvorde scherper en werd BVV'31 tot verdedigen gedwongen. De winnende treffer was een kwestie van tijd en kwam er in de 70e minuut ook. De scheidsrechter stak daar echter een stokje voor.