KVVA kansloos

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Ook op de zesde competitiedag is KVVA er niet in geslaagd de tweede overwinning in het nog prille seizoen te kunnen noteren. Na de zege op de eerste wedstrijddag volgden alleen maar nederlagen, de laatste zondag op eigen veld tegen AS'80. De cijfers (0-8) maakten duidelijk dat KVVA trainer John Tuithof vooral verdedigend grote problemen heeft.

Aanvallend gaat het ook niet goed met de Amersfoortse ploeg, zeker zonder Herman Struijk. De aanvaller was zondag niet van de partij en zal ook de komende weken ontbreken. Mogelijk wacht Struijk een meniscusoperatie.

Vanaf het eerste fluitsignaal zaten de KVVA'ers niet in de wedstrijd. Het optreden van doelman Demian Dorrestein vormde een uitzondering. De sluitpost voorkwam met een aantal reddingen meer doelpunten van de Almeerders die al na de eerste helft een beslissende voorsprong (0-4) hadden genomen. Het inzetten van twee spelers uit de B1 kon ook in de tweede helft niet voorkomen dat KVVA nog eens vier doelpunten moest incasseren: 0-8. ''Uithuilen en opnieuw beginnen." Veel meer had Tuithof na het pak slaag voor zijn formatie niet te vertellen.