HVC houdt voorsprong niet vast

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Met de extra tijd is HVC dit seizoen niet gelukkig. Tegen BVV'31, ook een van de mindere goden in de vierde klasse F, ging het opnieuw voor HVC in de blessuretijd fout. De bezoekers scoorden op de valreep de gelijkmaker: 3-3.

In de eerste helft had HVC nog geen kans weggegeven, tot de 27e minuut. Toen lette de verdediging even niet goed op en was het meteen raak: 0-1. Omdat HVC doelman Paul Fokkens in de 43e minuut met een goede redding het tweede doelpunt van de bezoekers voorkwam, veranderde er niets meer aan de tussenstand.

In de tweede helft viel er voor de toeschouwers meer te beleven. Vijf doelpunten kregen zij nog voorgeschoteld. De eerste treffer kwam al na twee minuten op naam van Safa Agyazi (kopbal): 1-1. Fokkens veroorzaakte in de 55e minuut een strafschop en dat betekende opnieuw een voorsprong voor BVV: 1-2. Binnen een minuut trok Reduan Jabli de stand al weer gelijk na een fraaie actie van Agyazi. Nummer drie van HVC volgde in de 63e minuut. De maker was een BVV speler die zijn eigen doelman passeerde: 3-2. Die voorsprong wist de thuisclub niet vast te houden.