Winst Hooglanderveen

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Aan een doelpunt van Said Shalizi had Hooglanderveen zondag voldoende voor de winst op 't Gooi. De winnende treffer viel in de tweede helft.

Hooglanderveen zette gelijk vanaf het eerste fluitsignaal veel druk op het doel van de Hilversummers. Kansen kreeg de thuisploeg ook. Die werden echter niet benut. Na een half uur ontworstelde 't Gooi zich wat aan de druk van Hooglanderveen maar veel had de formatie van trainer Mark Visser niet van de bezoekers te duchten.

De tweede helft werd interessanter. Het tempo ging wat omhoog en dat resulteerde in de winnende treffer. Met een stiftbal verraste Freek Tomassen de defensie van 't Gooi waardoor Shalizi de kans kreeg met een lobbal de doelman van de tegenpartij te passeren: 1-0. Hooglanderveen bleef ook na dat doelpunt de betere ploeg en had de voorsprong kunnen vergroten. 'Man of the match' Tom Wolthuis kreeg twee goede kansen. De spits benutte ze echter niet waardoor het duel tot het laatste fluitsignaal spannend bleef.