CJVV verliest in blessuretijd

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

LELYSTAD - Het zesde competitieduel is zaterdag voor CJVV teleurstellend geeindigd. Op vreemde bodem gingen de Amersfoorters met 1-2 onderuit. De winnende treffer viel pas in de vijfde minuut van de blessuretijd.

Beide slecht geklasseerde ploegen deden weinig voor elkaar onder. Zonder de geblesseerde Wilfred Rietveld kwam CJVV wel goed uit de startblokken. In de 17e minuut werd Rob Hosman binnen de beruchte lijnen gevloerd. Een strafschop was het gevolg, normaal gesproken een klus voor Rietveld. Tomas van Dijk nam de honneurs goed waar en faalde vanaf elf meter niet: 0-1.

In de tweede helft probeerde CJVV de voorsprong uit te breiden. Paul Richard was echter niet gelukkig in de afwerking. Uit een vrije trap knalde de Amersfoorter de bal op de lat en enkele minuten later stond de doelman van Unicum een doelpunt van dezelfde speler in de weg. Desorganisatie in de defensie van CJVV, na enkele wissels, leverde de thuisclub de gelijkmaker op: 1-1. Met die stand kwam de finish in zicht maar toen sloeg het noodlot voor de gasten toe. De scheidsrechter zag niet dat een speler van Unicum de bal met zijn hand meenam en vervolgens scoorde: 2-1.