Amsvorde niet productief genoeg

12 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser Amsvorde heeft het hoger geklasseerde Baarn geen pootje kunnen lichten. Op Nimmerdor moesten de Amersfoorters zondag de drie punten inleveren: 2-3.

Amsvorde was minder productief dan de bezoekers die de kansen beter benutten. De eerste scoringsmogelijkheid voor de gasten leverde na zestien minuten de openingstreffer op: 0-1. Zes minuten later volgde al de gelijkmaker, gescoord door Jeffrey van de Wijngaard. Meer doelpunten kregen de toeschouwers in de eerste helft niet voorgeschoteld.

Van de Wijngaard had na rust minder geluk in de afwerking. De paal voorkwam het tweede doelpunt van de Amersfoorter. De treffer viel wel aan de andere kant, na 65 minuten: 1-2. In de slotfase veroorzaakte Amsvorde doelman Sjoerd Klompenburg een strafschop: 1-3. Daarmee was de wedstrijd beslist. Ver in blessuretijd mocht Richard Moore de score een draaglijker aanzien geven,ook uit een penalty: 2-3.