CJVV geeft weer voorsprong uit handen

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Ook in de thuiswedstrijd tegen Odysseus heeft CJVV een 2-0 voorsprong niet vast kunnen houden. In de vorige competitieronde tegen UVV overkwam dat de Amersfoorters en verloren zij het duel uiteindelijk met 2-3. Dit keer wist de ploeg van trainer Jos Krikke de schade te beperken: 2-2.

De eerste kans was zaterdag voor Odysseus maar het doelpunt viel niet veel later aan de andere kant. Paul Richard nam de bal ineens op z'n slof: 1-0. CJVV ging goed door. Dylan Wienke kon zijn rush niet afmaken. De actie van de aanvaller leverde wel een strafschop op die door Wilfred Rietveld in een doelpunt werd omgezet: 2-0.

Opnieuw leek CJVV op een driepunter af te stevenen. Een tegentreffer in de 35e minuut gooide echter roet in het eten: 2-1. Dubbel pech had de thuisclub daarna met een schot van Pim de Jong op de paal en het vroegtijdig uitvallen van Rietveld. Hij liep door een botsing met een tegenstander een hoofdwond, met zes hechtingen tot gevolg.

Beide teams hielden elkaar na rust goed in evenwicht. Slecht uitverdedigen kostte CJVV halverwege de tweede helft de winst en was zelfs een nederlaag niet verrassend geweest als een Utrechter met zijn schot niet de paal had geraakt.