VVZA wint probleemloos

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

HOUTEN - Zonder al teveel inspanning heeft VVZA zondag de uitwedstrijd tegen Houten tot een goed einde gebracht. De Amersfoorters bleven de thuisploeg met 0-3 de baas.

In Houten had VVZA op meer tegenstand van de thuisclub gerekend. De bezoekers hadden blijkbaar minder moeite met de warmte. Na 35 minuten opende Sebastiaan Verhoeve de score: 0-1. Daarna verzuimde Kevin Engelman de ruststand op 0-2 te brengen.

In de tweede helft slaagden de gasten erin vrij snel te scoren. Michael Ouwerkerk werd de ruimte ingestuurd, passeerde de doelman en dat betekende in de 55e minuut de 0-2. VVZA leek nog even in de problemen te komen toen Freek Rubrech zijn tweede gele kaart kreeg en dus met rood het veld moest verlaten.

Met een man minder wist VVZA de voorsprong zelfs uit te breiden. Marcel Pietersen nam een kwartier voor tijd nummer drie voor zijn rekening: 0-3.