Eerste remise voor VOP

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

UTRECHT - Na drie overwinningen en een nederlaag heeft VOP ook de eerste remise in het nog prille seizoen geboekt. In Utrecht moesten de Amersfoorters in de blessuretijd van het duel tegen Delta Sports een 1-2 voorsprong uit handen geven: 2-2.

VOP had op vreemde bodem een slechte start. Na veertien minuten keek de ploeg al tegen een 1-0 achterstand aan. De gelijkmaker viel nog voor rust. Met een kopbal verraste Terence Vliet de Utrechtse doelman: 1-1.

Halverwege de tweede helft kon VOP weer juichen, dit keer voor een doelpunt van Marvin Snijders: 1-2. Nog geen acht minuten later mocht dezelfde speler een strafschop nemen, nadat hij door een tegenstander was gevloerd. De Amersfoorter faalde echter vanaf elf meter. Dat was niet de enige tegenvaller voor de gasten die in de resterende minuten nog doelpunten van Vliet en Snijders zagen afgekeurd en tot overmaat van ramp ver in blessuretijd de winst uit handen moesten geven: 2-2.