Fouten doen KVVA de das om

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

LAREN - Twee persoonlijke fouten hebben KVVA zondag de winst gekost in de uitwedstrijd tegen Laren. Met een 0-2 nederlaag keerden de Amersfoorters terug naar huis.

,,Uithuilen en opnieuw beginnen, " zo reageerde KVVA trainer John Tuithof na het verlies van zijn gehavende ploeg op vreemde bodem. De oefenmeester miste om diverse redenen diverse spelers. Een groot deel van de wedstrijd had KVVA wel een overwicht. In de eerste helft kregen de bezoekers ook enkele goede kansen maar gescoord werd er door de gasten niet. De thuisclub was productiever en boekte al na zeven minuten het eerste succes dankzij de medewerking van de KVVA defensie: 1-0.

In de tweede helft gaven de KVVA'ers de moed niet op. Zij streden voor elke meter. Resultaat bleef echter achterwege. Halverwege de tweede helft profiteerde Laren voor de tweede keer van een minder sterk optreden in de achterhoede van KVVA: 2-0. Het antwoord van KVVA kwam er niet.