HVC houdt voorsprong niet vast

5 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

BAARN - Een gave hattrick van Reduan Jabli was voor HVC zondag onvoldoende om Baarn op eigen veld te verslaan. De thuisclub stelde daar vijf doelpunten tegenover waardoor de nederlaag een feit was: 5-3.

Zonder verdediger Mark van Wijngaarde en spits Geoffrey de Lange die beiden geblesseerd waren, was trainer Bert Trappel met zijn selectie naar Baarn afgereisd. Het gemis van dat belangrijke tweetal was voor rust nog niet te merken. Jabli was goed op dreef. Binnen drie minuten scoorde hij twee keer en later in de eerste helft nog een keer. Baarn was voor rust twee keer trefzeker: 2-3.

In de tweede helft verzuimde HVC'er Safa Agyazi de score op te voeren. Hij miste een mooie kopkans, vijf minuten na de hervatting. In plaats van 2-4 werd het in de 71e minuut 3-3, uit een omstreden strafschop. Daarmee was het leed voor HVC nog niet voorbij. In de 80e minuut scoorde Baarn het vierde doelpunt en ver in blessuretijd volgde nummer vijf: 5-3.