Oktoberfest voor de tweede keer in Amersfoort

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op het Eemplein wordt eind oktober drie dagenlang een Oktoberfest gehouden. Bedrijven en sportverenigingen kunnen een Stammtisch, een eigen tafel voor maximaal acht personen, reserveren om het Oktoberfest in Amersfoort te kunnen bijwonen.

Op de eerste twee avonden, donderdag 27 en vrijdag 28 oktober, is het mogelijk om in groepsverband van een Stammtisch gebruik te maken. Individuele belangstellenden zijn de eerste twee dagen ook welkom en hebben de keus uit een 'all in' prijs (inclusief eten en drinken) of het betalen van alleen de toegangsprijs tot het evenement. Voor de slotavond, zaterdag 29 oktober, zijn de bezoekers alleen entreegeld verschuldigd en dienen zij het eten en drinken apart af te rekenen.

Ruud Jansen is aangetrokken voor de keuken van Oktoberfest. Hij is vooral onder de bezoekers van Proef Amersfoort bekend, vanwege de populaire Greenegg beefburgers die elk jaar tijdens het eetfestijn op de Hof worden geserveerd. Voor meer informatie en het reserveren van toegangskaarten zie: www.hetoktoberfest.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie