Unieke collecties bij Verkerk

5 oktober 2011 om 00:00 Ondernemend

Optiek Verkerk heeft volgens Boone unieke collecties monturen voor alle leeftijdsgroepen. ,,Daarin zijn we toonaangevend. Met een scherp oog voor vormgeving en kwaliteit uitgezocht op internationale beurzen en gepresenteerd in een inspirerende omgeving. Voeg daaraan toe onze vakkundige oogmeting en geavanceerde techniek om brillenglazen exact op het montuur af te stemmen en je weet waarom Verkerk het verschil maakt in kijken.”

AMERSFOORT - Twee van de mooiste en sfeervolste optiekzaken van Nederland bevinden zich in Amersfoort en Nijkerk: Optiek Verkerk. Eigenaar Arjen Boone is er duidelijk trots op. In Amersfoort is zijn bedrijf gevestigd op de Kamp, zo’n honderd meter vanaf het karakteristieke kunstwerk ‘De Stier’. Boone: ,,Onze zaak is gemakkelijk bereikbaar en je kunt je auto tot vlak voor de deur parkeren. Bovendien is er een eigen, voor klanten gratis toegankelijke parkeergarage achter onzezaak.”

Als de letters van boek of krant steeds waziger worden en het display van mobiele telefoon of digitale camera minder scherp, komt misschien een leesbril in zicht, stelt Boone. ,,Maar wat nu als je al een bril draagt, voor veraf? Dan is een bril met multifocale Varilux-glazen dé oplossing, want daarmee zie je op alle afstanden weer comfortabel scherp.”

Varilux-glazen bieden volgens Boone veel voordelen. ,,Varilux onderscheidt zich van standaardglazen door de brede kijkzones zonder wazige overgangen, het ruime zicht, de snelle gewenning en de unieke, honderdprocent-tevredenheidsgarantie.”

Boone stelt dat bij Optiek Verkerk het aanmeten van Varilux tot in de perfectie is verheven. ,,Dit onder meer door uitgebreid oogonderzoek en het gebruik van de VisieScope. Dankzij dit ingenieuze systeem wordt de gemeten sterkte van je ogen binnen enkele ogenblikken optimaal afgestemd op het montuur, waardoor je op elk moment van de dag geniet van subliem kijkcomfort.”

Uiteraard zijn bij Optiek Verkerk ook alle soorten contactlenzen te verkrijgen: van daglenzen tot multifocale en van harde tot zachte. ,,Je kunt hier voor elk type contactlens terecht”, vertelt Arjen Boone. ,,En voor gedegen oogonderzoek door gediplomeerde specialisten uiteraard, dé basis voor het aanmeten van de meest geschikte lenzen voor jóuw ogen. Lenzen die desnoods speciaal op maat worden gemaakt. Lenzen die heerlijk zitten en maximaal draagcomfort bieden. Lenzen die je ook prima kunt combineren met een bril en een uitkomst zijn als je sport. En als je naast je lenzen een leesbril draagt, maakt Verkerk in eigen lenslaboratorium graag multifocale contactlenzen voor je op maat.

Optiek Verkerk

Kamp 78-80, Amersfoort

www.optiekverkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie