Hooglanderveen 4 - Laren 1

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Freek Tomassen 1-0, Menno Rodenburg 2-0, Maarten de Jong (eigen doelpunt Laren) 3-0, Johan Veld 4-0, Roeland Sorber 4-1

AMERSFOORT - De tweede overwinning in het nog prille seizoen voor Hooglanderveen is een feit. Na winst op BVV'31 volgde zondag op het Willem Tomassen sportcomplex de tweede driepunter op eigen veld. Laren had tegen de bij vlagen prima spelende Hooglanderveners weinig in te brengen. Dat bleek uit de uitslag (4-1) die na 90 minuten op het scorebord van de thuisclub stond.

Al snel na de eerste balomwentelingen bleek duidelijk dat Hooglanderveen met minder dan drie punten geen genoegen nam. De eerste kansen waren ook voor de formatie van trainer Mark Visser. Na een kwartier viel de openingstreffer. Freek Tomassen stond op de goede plek om zijn ploeg aan een 1-0 voorsprong te helpen. Daarna verzuimde Hooglanderveen de score uit te bouwen. De thuisploeg liet veel kansen onbenut waardoor Laren uitzicht op een goed resultaat bleef houden.

De bezoekers kwamen na rust ook goed uit de startblokken. De defensie van Hooglanderveen moest even alle zeilen bijzetten om de gelijkmaker te voorkomen.

Al snel luwde het offensief van Laren. Hooglanderveen kreeg weer meer vat op het spel van de gasten. Vier doelpunten kregen de toeschouwers nog voorgeschoteld, drie voor Hooglanderveen en één voor Laren: 4-1.