PVCV 0 - Quick 1

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Jordi Vreekamp 0-1

AMERSFFOORT - Quick is na de vierde competitieronde nog steeds ongeslagen. De vierde winst op rij werd zondag door de Amersfoorters gerealiseerd. In Vleuten had Quick tegen PVCV aan een doelpunt van Jordi Vreekamp voldoende om de winst mee naar huis te nemen. Door de driepunter blijft de ploeg van trainer Sijtze Wobbes koploper in de derde klasse D, overigens samen met Waterwijk.

Debutant PVCV was al ruim een jaar lang ongeslagen in thuiswedstrijden. In de eerste helft liet PVCV zien over een leuke ploeg te beschikken. Na de nederlaag in de vorige competitieronde tegen Wasmeer wilde PVCV een goed resultaat neerzetten. Quick doelman Wesley van Beekhoven moest twee knappe reddingen verrichten om een tegendoelpunt te voorkomen. Toch had het bij rust zomaar 0-1 kunnen zijn als een kopbal van Vreekamp niet van de doellijn was gehaald.

Na een kwartier in de tweede helft konden alle Quickers in Vleuten juichen. Vreekamp zag de sluitpost van PVCV te ver voor zijn doel staan en verraste de keeper met een fraaie lobbal: 0-1. Daarna moest de thuisclub komen. PVCV was in die periode wat meer aan de bal, zonder dat dit tot gevaar voor het doel van Quick leidde. Aan de andere kant zorgden de bezoekers voor meer gevaar. Een schot van Majid Didouh had een beter lot verdiend. De paal voorkwam echter een tweede Amersfoortse treffer. De 0-1 bleef zodoende op het scorebord staan.