De Posthoorn 1 - Nita 4

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Jochem van Koot 1-3

AMERSFOORT - Op de vierde competitiedag zijn de voetballers van De Posthoorn door Nita met de neus op de feiten gedrukt. Op eigen veld leverde het eenrichtingsverkeer een overwinning voor de bezoekers op met cijfers (1-4) die aan duidelijkheid niets te wensen over lieten.

De Posthoorn begon het duel op de Bokkeduinen met een nieuwe doelman. Jaap Overeen had plaatsgemaak voor Alwin Post. De sluitpost van de thuisclub kon echter de nederlaag niet voorkomen en moest na negentien minuten voor de eerste keer de bal uit het net halen: 0-1. Dat was tevens de ruststand.

Ook in de tweede helft toonde Nita aan dat de ploeg uit Ter Aar dit seizoen tot de serieuze kampioenskandidaten in de derde klasse C gerekend mag worden. De Posthoorn maakte totaal geen indruk op de bezoekers die nog drie keer scoorden. Voor het enige Amersfoortse wapenfeit in de gehele wedstrijd was Jochem van Koot verantwoordelijk. Hij redde in de 73e minuut de eer voor de thuisclub.