FC Almere - Cobu Boys gestaakt

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Tom Kouwenberg 1-1, Damion Dekkers 2-2

AMERSFOORT - Met een 3-2 tussenstand is zaterdag de wedstrijd tussen FC Almere en Cobu Boys door de scheidsrechter gestaakt. Na het derde Almeerse doelpunt werd de arbiter door veel Amersfoorters zodanig belaagd dat hij de laatste tien minuten voor gezien hield.

Cobu Boys was in Almere slecht begonnen. De bezoekers kwamen na een kwartier ook met 1-0 achter te staan. Trainer Imam Evre besloot na dat doelpunt wat omzettingen in zijn ploeg aan te brengen. Dat pakte goed uit. In de 35e minuut zorgde Tom Kouwenberg voor de gelijkmaker: 1-1.

In de tweede helft nam de thuisclub opnieuw de leiding. Een tegenvaller voor de gasten die echter niet aangeslagen waren. Dat bleek niet veel later wel toen Damion Dekkers door de defensie van Almere brak en de 2-2 voor zijn rekening nam.

Met nog een minuut of tien op de klokken scoorde Almere voor de derde keer. De grensrechter van Cobu Boys had echter buitenspel van de schutter geconstateerd maar daar wilde de scheidsrechter niets van weten. Hij keurde de treffer goed en dat leidde tot hevige protesten van de Amersfoorters met het vroegtijdige einde van de wedstrijd tot gevolg.