CJVV 2 - UVV 3

28 september 2011 om 00:00 Voetbal

Tomas van Dijk 1-0 en 2-0

AMERSFOORT - CJVV heeft zaterdag meer verdiend dat de nul punten die de ploeg overhield aan het duel tegen koploper UVV. Door een 2-0 voorsprong waren de Amersfoorters ook goed op weg en kon zelfs aan drie punten worden gedacht. De Utrechters staken daar echter een stokje voor. Zij scoorden drie keer, voldoende om met de onverdiende driepunter naar huis terug te keren.

Sneu voor de CJVV'ers was dat het laatste en winnende doelpunt in de blessuretijd viel. Veel tijd om de 2-3 achterstand weg te werken, was er daarna niet meer.

Zonder de geblesseerde spelers Maurice Pastoor, Milas Hietkamp en Rutger Vlasblom was CJVV goed aan de wedstrijd begonnen. In de 13e minuut opende Tomas van Dijk met een schuiver de score: 1-0. Dezelfde speler zorgde achttien minuten later met een kopbal voor een 2-0 voorsprong. Een mooie ruststand maar daar dacht scheidsrechter Huigen anders over. Ver in blessuretijd van de eerste helft zag hij CJVV verdediger Simon van Dijk hands maken en wees resoluut naar de stip. Ties Heldens liet die kans niet onbenut: 2-1.

Die treffer bracht het geloof in een goed resultaat bij de gasten terug. Zij werden na rust sterker en scoorden via Kevin Valkenburg ook de gelijkmaker: 2-2. Na dat doelpunt hadden beide partijen het duel kunnen winnen. De eerste kansen waren voor de thuisclub. Invaller Dylan Wienke liet echter twee kansen onbenut. In de blessuretijd was Ted Rooijakkers productiever. De UVV'er had het geluk dat Huigen niet floot toen hij buitenspel stond: 2-3.